Más Información

Senador del PT propone crear televisión, radio y periódico de la 4T; debemos hacer frente a medios de derecha, dice

César Duarte comparece ante jueza en penal del Altiplano; buscan vincularlo por presunto lavado de dinero

¿Qué es el Tratado de Aguas de 1944 entre México y EU por el que Trump amaga con imponer aranceles?; te explicamos

Gobernador de Michoacán se reúne con Sheinbaum en Palacio Nacional; acude también gabinete de Seguridad

Posponen en el Senado discusión y votación de reforma para crear la figura de “jueces sin rostro”; se discutirá en febrero

VIDEO Hallan a pareja sin vida en colonia Lindavista; una de las víctimas era abogado que litigó temas de despojos en Ecatepec
Since ancient times, one of the most delicious and nutritious legumes has been part of the Mexican diet : beans .
Ever present in Mexican homes , as stews are usually accompanied by beans and rice , beans are a favorite among Mexicans .
“It's a product that can be used to prepare soups or salads ; tostadas , enfrijoladas or filling chilies ,” says chef David Gómez , from the Hotel Nikko México.
The Nahuas named it ayocotl . It has been cultivated for 7,000 years and the Aztecs demanded it as a tribute , a sit was an important part of the Indigenous economy .
Beans
are a great source of protein and iron . It's rich in carbohydrates , phosphorus , and cellulose .
Once they're cooked, they can be frozen and they can also be cooked with herbs such as coriander or epazote , which enhances its flavor.
gm
Noticias según tus intereses
[Publicidad]
[Publicidad]









